KOM ALLES TE WETEN 

OVER LEARN TO RIDE

WhatsApp%20Image%202019-09-10%20at%2009.35_edited.jpg

 

 

Een rijschool waar motorrijden door de aderen stroomt. Rijschool Learn to Ride is de rijschool in Almere met relaxte rijinstructeurs. Mannen die met veel geduld alles uitleggen, om van jou een echter motorrijder te maken. 

Of je nou 18 of 70 jaar bent, dit maakt voor de heren niet uit. Ze leveren maatwerk voor elke leerling, om alles uit de motorrijles te kunnen halen. 

In hun vrije tijd zijn ze vaak te vinden bij rijvaardigheidstrainingen of op het circuit. Om zo zelf hun kennis op de motor bij te schaven. 

Als je bij onze rijschool binnenstapt, kies je niet voor een rijschool. Maar zoals leerlingen het omschrijven "je kiest voor een familie". Als onderdeel van deze familie wordt je opgeleid tot aan je motorrijbewijs. Maar hier stopt het niet. 

Je hoeft geen vreemde te zijn van de rijschool na het behalen van je rijbewijs. We houden regelmatig events met bbq's en gave uitjes om gezellig met zijn allen op pad te gaan. 

Lessen bij Learn to Ride is een ervaring met een grote glimlach. Plezier in het leren, zorgt ervoor dat je niks meer vergeet. 

Onze rijinstructeurs bij rijschool in Almere

WhatsApp Image 2020-10-14 at 11.08.32.jpeg
WhatsApp Image 2019-10-11 at 12_edited.j

 

 

Je motorrijbewijs halen bij Rijschool Learn to Ride in Almere. Onze rijopleiding voor de motor wordt verdeeld in twee rijexamens. Eerst gaan we aan de slag met het aanleren van de vaardigheden en beheersing van de motor. Waar je met pionnen in 12 oefeningen aan de gang gaat. Om deze in Lelystad of bij Schiphol af te ronden bij je eerste AVB examen. 

Vervolgens begeleiden we je naar het laatste AVD examen. Hier wordt de focus gelegd op het aanleren van manoeuvres in het verkeer. Vooruit kijken en goed plannen zullen de basis vormen voor het behalen van je rijbewijs. Het examen zal worden afgenomen in Harderwijk en Eemnes. 

Motorexamen doen 

 

Wat begon als hobby, is uitgegroeid tot een thuishaven voor elke motorrijder. 

 

In 2015 kreeg eigenaar Johan de kans om aan de slag te gaan als motorrijinstructeur in Almere. Als fanatieke motorrijder liet hij deze kans niet lopen. En stapte hij van Defensie over naar het ZZP schap. Dagelijks was hij bezig met het opleiden van leerlingen tot echte motorrijders, maar zijn ambitie voor een eigen rijschool ging steeds meer spreken. 

In het voorjaar van 2018 zijn is hij gestart met het geven motorrijlessen in Lelystad. En zijn we uitgegroeid tot een bekende motorrijschool in Flevoland en omstreken. 

 

Begin 2019 heeft Johan de stoute schoenen aangetrokken. En opende hij de nieuwe thuishaven voor elke motorrijder ´Bikerbase´. Deze motorkledingwinkel staat voor een plek, waar motorrijders samen komen voor ontspanning, een goed gesprek en goed advies. Drie kernpunten die vanuit de rijschool zijn doorgezet.

Rijschool Learn to Ride de motorrijschool in Flevoland